Spring naar bijdragen

Nieuwe CD: "Woorden van Troost"


Aanbevolen berichten

Iedereen krijgt vroeg of laat te maken met verdriet. Afscheid nemen hoort helaas nog bij het leven. Henri Nouwen zegt hierover: ‘Sterven zou je kunnen zien als iemand die langzaam kleiner wordt om uiteindelijk te verdwijnen achter de horizon van het leven. Je kunt het vergelijken met het kijken naar een zeilboot die uit de haven vaart in de richting van de horizon: de boot wordt steeds kleiner, tot we hem niet meer kunnen zien. We moeten erop vertrouwen dat er aan de andere oever iemand staat die dezelfde zeilboot steeds groter ziet worden totdat die uiteindelijk zijn nieuwe haven bereikt.

We lijden een pijnlijk verlies als er iemand sterft. Als we na de begrafenis naar huis teruggaan, zijn we verdrietig. Denk op die momenten eens aan de Ene die aan de andere oever verlangend staat uit te kijken om onze gestorven vriend in een nieuwe woning op te nemen. Dan zal een glimlach zich mengen met onze tranen.’

We hebben het op ons hart gekregen onze achternaam troost eer aan te doen en een serie troostvolle cd’s vorm te geven. Juist vanuit het geloof in God hoeft verdriet niet het laatste woord te hebben.

Na een periode van bezinning en hard werken is het eindelijk zover! Uiterlijk de eerste week van oktober 2014 zullen twee cd’s in de serie ‘WOORDEN VAN TROOST’ het daglicht gaan zien. De eerste cd is bedoeld voor mensen in een tijd van rouw & verdriet. Deze cd bevat rustige liedjes als ‘Gebroken Halleluja’, ‘Zoveel vragen’, ‘Veilig in uw armen’ en ‘In alle rust’. Ook zingt Gerald enkele duetten met zijn vrouw Nelinda.

De tweede cd is bedoeld voor mensen in een tijd van eenzaamheid en leegte. De verschillende liedjes wil mensen wijzen op de liefdevolle nabijheid, vergeving en leiding van God.

Mede door de inbreng van topmuzikanten als cellist/fluitist LUCA GENTA en pianist JAN WILLEM VAN DELFT zijn de cd’s indrukwekkend te noemen.

Het is voor ons weer een mooie mijlpaal en we hopen oprecht dat deze cd’s tot grote zegen zullen zijn voor een breed publiek.

Beluister en bestel nu via www.geraldtroost.nl de cd’s, inclusief het fraai vormgegeven boekje met bemoedigingen en teksten. Een prachtige cadeau voor jezelf of een ander.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid