Spring naar bijdragen

7 Uur Praise & Worship


Aanbevolen berichten

Wie is Prisca Lolenga, oprichtster The Young Worshippers

Geboren op 15 November 1995 in New Jersey . Prisca Lolenga is een jonge dienares van de Here . Ze begon te zingen op de leeftijd van 7 jaar in de kerk en werd beïnvloed door verschillende Gospel artiesten. Op haar 15 jaar besloot zij een solo carrière te beginnen . Ze heeft de genade gehad om met Tambwe Teach , Toni Lumière , Dorcas Kaja , Joyce N'sola & Ike Baali te werken . ( Congoleze Gospel artiesten ) .
Ze speelde haar eerste concert op 16 November 2013 in Brussel . Dit was een onvergetelijke moment. Het concert had het doel om de mensen het belang te laten zien van aanbidding en lofprijzing. Prisca heeft namelijk ook een visie . Haar visie is het verschil maken in wat ze doet. Niet zingen om zomaar te zingen , maar dat de harten en de zielen geraakt worden.

Prisca is bezig met haar eerste album " De Here is mijn licht " . Ze werkt met de label Y2PRODUCTIONS voor de release van haar eerste album die zal worden uitgebracht in September 2014 door de genade van God.In Maart 2014 heeft ze een jongeren band opgestart " The Young Worshippers " ze werken allemaal om zoveel mogelijk jongeren naar de Here toe te brengen om hen te tonen dat je in Jezus Christus ook plezier kunt maken.

Locatie en reserveren
www.qhcevents.nl

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid