Spring naar bijdragen

Band zoekt kerk


Aanbevolen berichten

Een jaar geleden vond de eerste editie van ‘Band zoekt Kerk’ plaats in Hervormde Gemeente ‘De Hoeksteen’ te IJsselmuiden. Dit evenement is een groot succes gebleken, waardoor de organisatie heeft besloten om in 2014 het fenomeen opnieuw te organiseren. De concertavond is voor publiek gratis toegankelijk. 

Evenals vorig jaar krijgen bandjes en koren de mogelijkheid om in contact te komen met kerken en andere organisaties. Het podiumoptreden is een ideale mogelijkheid voor de musici om zich te etaleren. Zo weten de aanwezigen precies wat ze in hun mars hebben en kan er direct een afspraak worden gemaakt. Alle podiumplaatsen zijn ondertussen vergeven. 

Alle geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om de concertavond bij te wonen. Op 8 november a.s. vormt Hervormde Gemeente ‘De Hoeksteen’, Goudplevier 103 te IJsselmuiden, opnieuw het decor van ‘Band zoekt Kerk’.  De deuren zijn vanaf 19:00 uur open. Om 19:30 uur start de concertavond, die waarschijnlijk rond 22:15 uur afgelopen zal zijn.

Workshops

Een nieuw onderdeel is de zogenaamde workshopmiddag. Er worden drie workshops gegeven: bandmanagement, social media en performance. De organisatie heeft onder andere George Janssen van Proclaiming BV en presentatiespecialist Marnix Hacquebord bereid gevonden om deze korte cursussen te verzorgen. Er zijn nog plaatsen beschikbaar! 

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid