Spring naar bijdragen

Come to worship


Aanbevolen berichten

Come to Worship is een weekend met aanbidding, workshops en seminars en nog veel meer. Geestelijke verdieping en inspiratie is de rode draad van dit weekend op conferentiecentrum De Betteld te Zelhem (vlakbij Doetinchem) van 19 tot en met 21 september. Het wordt georganiseerd door Elisa Krijgsman, onder andere bekend van Opwekking en van het duo Reni en Elisa.

Tijdens Come to Worship komen christenen van allerlei verschillende kerkelijke achtergronden bij elkaar om God te aanbidden. Thema dit jaar is ‘Nader tot God’. Deze dagen staat Gods aanwezigheid centraal. ,,Een leven van aanbidding is krachtig en doeltreffend als de aanwezigheid van God aanwezig is.’’ God verlangt ernaar mensen te vinden die Hem aanbidden in Geest en in Waarheid. Bezoekers van Come2Worship willen antwoord geven aan dit verlangen.

Vrijdag om 20.00 uur begint Come2Worship met een worship-concert en dit is gelijk de start van de 24-uurs aanbidding. Zaterdagmiddag staan er seminars en verschillende workshops op het programma die te maken hebben met de praktijk van aanbidding. Die avond kunnen bezoekers opnieuw genieten van een worship-concert gevolgd door het Praise-Jam Café, waar deelnemers hun "kunsten mogen vertonen". Het weekend wordt op zondag om 14.00 uur afgesloten met een middagdienst.

Het weekend van Come2Worship is voor bezoekers dé gelegenheid om Gods aanwezigheid te zoeken. “We verlangen ernaar dat mensen een fantastische ervaring met God mogen hebben. En dat het verdieping mag geven in levens van christenen, waarbij het niet uitmaakt welke kerkelijke signatuur we dragen. De concerten, de 24-uursaanbidding met bekende aanbiddingsleiders, de sfeer van conferentiecentrum De Betteld, alles draagt bij aan deze doelstellingâ€, aldus Elisa.

Het hele weekend inclusief concerten, programma en brunch is € 72,15. Opgeven kan via www.betteld.nl. Voor € 40,- kunnen geïnteresseerden alleen de zaterdag boeken.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid