Spring naar bijdragen

Lou Fellingham


Aanbevolen berichten

Het was Lou Fellingham die het lied ‘There Is A Day’ aan de wereld bekend maakte als zangeres van haar band Phatfish. Het lied werd ook in Nederland populair (als ‘Er Is Een Dag’), maar de nadere kennismaking met de Britse zangeres en haar kenmerkende stem liet op zich wachten. Na zeer enthousiaste optredens enkele jaren geleden keert Lou Fellingham nu met band terug voor drie concerten in mei; bijgestaan door een projectkoor van The Choir Company!

Of je nu wel of niet bekend bent met Lou Fellingham, haar (inmiddels gestopte) band Phatfish of haar repertoire; het maakt niet uit. Als je eenmaal de stem van de zangeres hoort, ben je verkocht. Geen wonder dat ze regelmatig gevraagd werd om op festivals als NewDay en de Stoneleigh Bible Week aanbidding te leiden. Ze werd ook een regelmatige gast in het Britse tv-programma Songs of Praise (de Britse versie van Nederland Zingt). In 2000 stond haar band Phatfish al eens op het Flevo Festival, maar de laatste jaren heeft Lou Fellingham naam gemaakt met haar solo werk; een mengeling van aanbiddingsliederen en pop-getinte songs, die bij jong en oud aan blijkt te slaan. Het is muziek met een diepe inhoud en loepzuivere schoonheid zoals maar weinigen dat kunnen brengen.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid