Spring naar bijdragen

HeartBeat Jongerendag 2014


Aanbevolen berichten

Atalaya en Carlos zullen voorzien in 2 workshops tijdens de Heartbeat Jongerendag 2014!

Op zaterdag 5 april houdt Heartbeat Nederland voor het eerst de Heartbeat Jongerendag in Amersfoort. De Heartbeat Jongerendag biedt een te gek dagprogramma aan, wat veel meer is dan een tof dagje uit. De Heartbeat Jongerendag zal jou helpen om je focus weer helemaal op Jezus te richten, door krachtige sprekers, veel ruimte voor praise & worship en (persoonlijk) gebed.

Maar niet alleen dat, ook leuke workshops als streetdance,rappen en beatboxen, speeddaten en schilderen staan op het programma. Een heerlijk vol en dynamisch programma, gewoon voor ieder wat wils!

Het thema van de dag is LIGHT UP! – your life

Jezus heeft gezegd: “Ik ben het licht voor de wereld. Wie mij volgt loopt nooit meer in de duisternis, maar heeft licht dat leven geeft†(Johannes 8:1). Wil je licht uitstralen in een donkere wereld, dan mag je het bij Jezus zoeken! Wil je licht ontvangen op moeilijke situaties, dan wil Hij op je schijnen! Licht verdrijft duisternis, Jezus’ licht maakt vrij! Sprekers als David de Vos, Gerard de Groot, Kees Kraayenoord en Marco Hofland zullen hier tijdens de Celebrations en Seminars bij stil staan.

Ben je tussen de 16-28 of jongerenleider, kom dan met honderden jongeren uit Nederland en België naar de Heartbeat Jongerendag!

Meer info: http://www.heartbeatjongerendag.nl

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid