Spring naar bijdragen

Reserveren EOJD kan vanaf vandaag


Aanbevolen berichten

Al veertig jaar komen jaarlijks duizenden jongeren bij elkaar om samen te genieten van schitterende muziek van binnen- en buitenlandse artiesten, inspirerende sprekers en samen zingen op de EO-Jongerendag. Op zaterdag 14 juni organiseert BEAM, het nieuwe jongerenmerk van de Evangelische Omroep, de 40e EO-Jongerendag. Vanaf 6 februari zijn de reserveringslijnen open voor het muziekfeest in GelreDome Arnhem.

Tijdens de veertigste editie van de EO-Jongerendag is het thema ‘ONE’. Naast inspirerende sprekers en worship zijn er schitterende optredens van de Newsboys, Rend Collective en Matt Redman (o.a. bekend van 10.000 reasons).  In het kader van de veertigste jaargang van het jongerenevenement, organiseert de EO diverse acties via de website, waarmee leuke prijzen te winnen zijn.

Reserveren
Vanaf 6 februari kunnen leden van de EO hun kaarten bestellen op de website van de EO-Jongerendag. Op 13 februari gaan de lijnen op voor groepen en niet-leden.
Op dinsdag 4 februari bezocht BEAM met een hippe bus 3 scholen om vast in de stemming te komen. Scholieren van GSR Rotterdam, De Passie Utrecht en Johanes Fontanus College in Barneveld konden als eerste hun kaarten bestellen.

Jeugdleidersprogramma
Speciaal voor jeugdleiders organiseert de EO, samen met JOP en Youth For Christ, ook dit jaar weer een speciaal programma om jeugdleiders te inspireren en te bemoedigen in het jeugdwerk.

BEAM-Worship
In aanloop naar de EO-Jongerendag organiseert BEAM op 13, 14 en 15 februari BEAM Worship, met optredens van The City Harmonic, Ben Cantelon en de worshipband van de EO-Jongerendag.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid