Spring naar bijdragen

InterTeen single "Nooit alleen"


Aanbevolen berichten

'Jongeren hebben elkaar nodig’

Vanaf maandag 21 oktober is de eerste single van jongerenorganisatie InterTeen te vinden in iTunes. ‘Nooit alleen’ is gemaakt in samenwerking met de Amerikaanse producent Har Megiddo. De bijbehorende videoclip gaat tijdens de maandelijkse InterTeen Night op zaterdag 19 oktober in premiere.

Een korte teaser van de video verscheen deze week op Instagram. De clip is gemaakt door jongeren en medewerkers van InterTeen en vertelt het verhaal van een tiener die onderweg is en oranje pijlen volgt. De pijlen leiden haar naar andere jongeren en bij elke ontmoeting brengt ze haar kleur op de ander over. De oranje kleur staat in de clip symbool voor geloof en passie die jongeren met elkaar delen.

‘Geloven werkt aanstekelijk’

‘Jongeren hebben elkaar nodig’ aldus Co Peters, initiatiefnemer van het project. ‘Bij InterTeen willen we een cultuur bouwen waar iedereen welkom en geaccepteerd is. We geloven dat dat het hart van Jezus is. Je hoeft geen christen te zijn – of te worden – om erbij te komen. Maar als jonge mensen passie hebben voor hun geloof, dan werkt dat wel aanstekelijk.’

InterTeen
De opbrengsten van de single verkoop gaat naar Stichting InterTeen, een jongerenorganisatie die zich op een actieve manier maatschappelijk inzet om de christelijke identiteit uit te dragen. Ze zijn actief in omgeving Nijmegen en organiseren maandelijks verschillende evenementen, zoals InterTeen Nights en Summercamp. Deze activiteiten hebben als doel om tieners en twintigers in hun geloof te versterken. Op de website, www.interteen.nl zijn o.a. foto’s en video’s te vinden.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid