Spring naar bijdragen

Teens in Mission Nederland


Aanbevolen berichten

Zending alleen iets voor volwassen? Welnee! OM-Nederland komt met een speciaal project voor tieners tussen de 12 en 17 jaar met Nederland als zendingsgebied: Teens in Mission (TiM). De eerste TiM-actie vindt plaats van 27 t/m 30 december in Hardenberg.

Tijdens deze actie gaan de jongeren door middel van diverse workshops werken aan hun eigen gaven en talenten. Vervolgens worden ze gestimuleerd om op een creatieve manier hun geloof in de praktijk te delen met anderen in de omgeving van Hardenberg. Dat is ook het bijzondere van dit project. De tieners blijven namelijk in Nederland om hier Gods liefde op een praktische wijze aan anderen te tonen. De deelnemers worden zelf toegerust, maar ook uitgedaagd om hun grenzen te verleggen en samen te werken met tieners uit het buitenland die ook deelnemen aan de TiM-actie.

Het motto van Teens in Mission is ‘Share hope, make international friends, be part of a life changing outreach!’. TiM is bedoeld om tieners te prikkelen om op avontuur te gaan met God, om zo getuigen te zijn van Jezus en te groeien in geloof, discipelschap en toewijding. “Jezus leert ons radicaal te zijn en Zijn hoop te delenâ€, zegt coördinator Wiepie van der Veen. “We willen jongeren uitdagen om de hoop van God te delen, bijvoorbeeld met leeftijdgenoten, maar ook met kinderen en ouderen in ziekenhuizen, kinderdagverblijven of ouderencentra. Een mooie gelegenheid voor tieners om te groeien in geloof en het direct op een leuke manier in te zetten in de praktijk!â€

De inschrijving voor het event is geopend! De kosten voor deelname zijn € 90,- inclusief overnachting, workshops, eten en drinken. Er is plek voor max. 80 deelnemers. Coaches vanaf 18 jaar zijn ook welkom. Aanmelden kan via www.teensinmission.nl.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid