Spring naar bijdragen

Verliefd, verloofd en nu opeens getrouwd


Aanbevolen berichten

Naomi hoopt dat dit bundeltje andere (jonge) stellen zal inspireren en motiveren. Als je ‘single’ en geïnteresseerd bent in het huwelijksleven, is dit boekje ook interessant. Ben je al langer getrouwd en zoek je verfrissing, dan is het boekje eveneens aan te raden. Daarnaast kun je dit boekje iemand of een koppel cadeau doen. Naomi is een crowdfunding project gestart, om dit project te financieren. Daarnaast wil ze anderen inspireren om ' iets' te doen, zodat hun dromen werkelijkheid kunnen worden.

Kersverse echtgenote
"Dit boek is een bundel van verschillende blogs over het prille huwelijk. De kracht van dit boek is dat de schrijfster, die inderdaad pasgetrouwd is, de lezer een blik gunt in haar leven als kersverse echtgenote. Omdat het een bundel van blogs is, leest het prettig. Elke blog staat op zichzelf, maar de samenbindende  factor is de liefde, een essentieel ingrediënt voor elk huwelijk. De schrijfster stopt haar geloof in God niet onder stoelen of banken. Toch is dit boek ook prettig leesbaar voor mensen die niet geloven. Situaties die worden beschreven, kunnen op elk (pas) getrouwd stel van toepassing zijn, ongeacht geloof of culturele achtergrond."

Recensie die in het e-zine van NEWS OF PEACE (juni 2013) is verschenen.

Link crowdfunding project: https://www.4just1.com/project/389
Blog: Verliefd, verloofd en nu opeens getrouwd

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 10 months later...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid