Spring naar bijdragen

InterTeen schoolagenda met Beam actie


Aanbevolen berichten

‘Do you believe it’ is het thema van de nieuwe christelijke schoolagenda, uitgegeven door InterTeen. De jongerenorganisatie wil met de agenda scholieren en studenten opbouwen in hun geloofsleven met inspirerende artikelen, interviews en citaten.

Naast de vaste onderdelen, zoals roosters en cijferlijsten, bevat de agenda exclusieve interviews met onder andere Henk Stoorvogel en Kim Walker van Jesus Culture. Elke week bevat bovendien een inspirerende uitspraak van geloofshelden van alle tijden, zoals Moeder Teresa en Max Lucado. Daarnaast zijn er gespreksstarters te vinden die je kunnen helpen om een goed gesprek over je geloof te beginnen met een klasgenoot.

Interactieve laag
De InterTeen schoolagenda bevat ook een interactieve laag. Door bepaalde pagina’s van de agenda te scannen met de Layar app op je telefoon, krijg je de digitale content te zien. Met deze toepassing ontdek je leuke filmpjes, downloads en nog veel meer.

Actie: Gratis verzending
In Beam, het nieuwe jongerenmagazine van de EO dat op de Jongerendag uitgedeeld werd, is de InterTeen schoolagenda te vinden in de categorie ‘Likes’. Daarom is er deze week een speciale Beam actie: wie de agenda nu bestelt betaalt geen verzendkosten! De schoolagenda is voor €14,95 te bestellen op www.interteen.nl/agenda. Daar vind je ook een preview van de agenda. De actie loopt t/m woensdag 5 juni.

InterTeen is een christelijke jongerenbeweging die met events, sport, projecten en teams, jongeren ruimte wil geven om hun geloof positief uit te leven.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid