Spring naar bijdragen

Jongerenbijbel 100.000 keer verkocht


Aanbevolen berichten

jongerenbijbel200.jpgTijdens de EO-jongerendag op 1 juni werd gevierd dat er van de NBV Jongerenbijbel 100.000 exemplaren verkocht zijn. In Gelredome in Arnhem kreeg iemand uit het publiek een jubileumexemplaar overhandigd uit handen van Manuel Venderbos.

De speciale jongerenversie van De Nieuwe Bijbelvertaling (NBV) verscheen in 2006 en heeft vele jongeren geholpen de Bijbel beter te begrijpen en toe te passen in hun leven. De bijbeltekst is verrijkt met inleidingen, aantekeningen, themapaginaÂ’s en illustraties. Die maken het belangrijke, maar soms ook moeilijke boek beter toegankelijk. Op de site van de Jongerenbijbel (www.jongerenbijbel.nl) bestaat de mogelijkheid om een eigen cover te ontwerpen.

Behalve in gedrukte vorm is de Jongerenbijbel ook online voorhanden via deze site. De Jongerenbijbel is vanwege eerder genoemde mijlpaal de komende 3 maanden in prijs verlaagd: van € 55,00 voor € 49,50. De NBV Jongerenbijbel is een co-productie van het Nederlands Bijbelgenootschap, de Evangelische Omroep en Jongbloed.

Bron: Jongbloed
Bron: Kerknieuws.nl

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid