Spring naar bijdragen

Har Megiddo bij Interteen


Aanbevolen berichten

De christelijke dj en muziekproducent Har Megiddo komt zaterdag 22 juni naar InterTeen Nijmegen. Het is de eerste keer dat de Amerikaan een bezoek brengt aan Nederland. Nijmegen zal het startpunt van zijn Europese Tour zijn. Met verschillende elektronische stijlen zoals dubstep wil hij jongeren letterlijk in beweging krijgen voor God.

‘dj Worship’
InterTeen heeft visie voor diverse stijlen van aanbidding. Zij geloven dat dit niet alleen het meezingen met een band is, maar ook andere vormen aan kan nemen, zoals 'dj Worship'. De eigen InterTeen dj's hebben dan ook als motto 'Worship is a lifestyle'. Har Megiddo deelt die visie. Hij doet meer dan alleen maar plaatjes draaien. In de dance muziek die hij maakt staat de Bijbelse waarheid centraal.

In Amerika heeft dj Har Megiddo al bekendheid verworven en heeft hij met bekende christelijke artiesten gewerkt. Zo werkte hij aan verschillende projecten, samen met o.a. Bethel Church, IHOP en United Pursuit en maakte hij een remix voor Switchfoot van hun nummer ‘Afterlife’. Aan zijn nieuwe remix album werkte o.a. Andy Hunter mee. Hunter is in Nederland vooral bekend van het Flevo Festival. Zijn muziek werd eerder gebruikt in de film The Italian Job en het spel Need for Speed.

InterTeen avond
De InterTeen avond van 22 juni met het optreden van Har Megiddo is gratis toegankelijk. Vanaf 19:00 zijn bezoekers welkom in het café in Jongerencentrum Staddijk. Het programma start om 20:00. Bezoekers worden geadviseerd om op tijd te komen, want vol = vol.

InterTeen
InterTeen is een jongerenorganisatie die zich op een actieve manier maatschappelijk inzet om de christelijke identiteit in woord en daad uit te dragen. Ze zijn actief in omgeving Nijmegen en organiseren maandelijks verschillende evenementen, waaronder InterTeen Nights. Deze jongerenavonden hebben als doel om jongeren in hun geloof te versterken. Via Youtube kwamen zij in contact met Har Megiddo, nadat ze zijn muziek gebruikt hadden in hun promofilm.

Wie meer wil weten over Har Megiddo kan deze maand een interview met de dj lezen in de Power Mail, de online nieuwsbrief van InterTeen, binnenkort te vinden op www.interteen.nl. Daar is ook de promo video voor de InterTeen Night te vinden.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid