Spring naar bijdragen

Psalm project videoclip


Aanbevolen berichten

The Psalm Project heeft een videoclip uitgebracht op Psalm 67, een van de nummers van het nieuwe album Ik roep tot U. Deze nieuwe CD verschijnt binnenkort en zal tijdens drie release-concerten gepresenteerd worden. The Psalm Project bestaat uit Suzanne van der Velde, Ariën Vink, Miranda de Vlieger, Jay-P Beijersbergen, Luca Genta, Wilkin de vlieger en Eelco Vos. De band bewerkt de bekende melodieën van de Psalmen tot hedendaagse composities.

In 2009 bracht de band de eerste CD Psalmen 2e druk uit. De composities worden inmiddels door heel Nederland maar ook daarbuiten in verschillende kerken gezongen.
Na deze CD kwam er al snel een tweede album. Psalmen Unplugged werd in samenwerking met de Evangelische Omroep geproduceerd en ook dit album bevat arrangementen op bekende melodieën, maar dan net in een ander jasje. Het nieuwe album bevat nog meer Psalmen, zoals Psalm 85 die tijdens de tour door Noord-Amerika samen met studenten van het Calvin College is geschreven.

De nieuwe CD wordt gepresenteerd tijdens drie release-concerten:
22 november: Gouda
29 november: Hardinxveld-Giessendam
01 december: Voorthuizen

Kaartjes kun je reserveren via www.truetickets.nl

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid