Spring naar bijdragen

Lou Fellingham vervangt Philippa Hanna


Aanbevolen berichten

Philippa Hanna is verhinderd voor twee data in haar komende tour in november, maar met de Britse Lou Fellingham is een minstens zo opvallende (en bijzondere) vervanging geregeld!

Philippa Hanna
Nederland kan geen genoeg krijgen van de goedlachse Britse Philippa Hanna. In 2007 was ze opeens daar; een kleine zangeres met een groot hart die, gewapend met een gitaar, al snel andere harten veroverde. Sinds optredens op het Xnoizz Flevo Festival en het Friese Festival316 is ze een absolute publieksfavoriet in ons land. En dat is niet zo verwonderlijk, want de mix van een gezonde dosis singer-songwriter talent, liedjes die tot nadenken stemmen en een vleugje Britse humor garanderen een feest! Philippa is bovendien ambassadrice van kindersponsor organisatie Compassion en geeft in haar muziek aandacht voor hen die het het hardst nodig hebben. Muziek met meerwaarde dus!

Lou Fellingham
Voor het eerst zal Lou Fellingham als solo artieste naar Nederland komen! De zangeres is bekend als 'de stem’ van de Britse groep Phatfish en ze is een regelmatig gevraagd zangeres op festivals als NewDay en de Stoneleigh Bible Week. In 2000 stond Phatfish al eens op het Flevo Festival. De laatste jaren heeft Lou Fellingham echter naam gemaakt met haar sfeervolle solo werk en is ze een veelgezien gezicht in het Britse tv-programma Songs of Praise. Dankzij haar grote kwaliteiten als zangeres, schrijfster en aanbiddingsleidster, weet ze op haar eigen albums en in haar live optredens liederen te presenteren die getuigen met hun inhoud en schoonheid. Lou Fellingham brengt de eeuwige waarheid van God in haar muziek heel dicht bij het leven van alledag. Eerlijke, pure muziek dus, met een duidelijk doel om God eer te bewijzen!

Voorprogramma:
In het voorprogramma staat het Britse duo Daughters of Davis. Deze twee zussen, Adrienne en Fern Davis, maken folk muziek met een soul randje; een geluid dat doet denken aan de passie van de jaren ’60 en de diepe folk van nu.Het voorprogramma wordt verder aangevuld door de Nederlandse zangeres Eveline Cocu. Zij zal voor veel mensen een bekende stem zijn, omdat zij een vaste kracht is in het muziekteam van Opwekking en lid is van de damesgroep Pure, die twee jaar geleden haar debuut cd uitbracht. Met een dijk van een stem en gospel & praise invloeden belooft dat ook een bijzondere deel van de avond te worden!

Data zijn nu als volgt:
7 november – Rotterdam (Philippa Hanna)
8 november – Zwolle (Philippa Hanna)
9 november – Sneek (Philippa Hanna)
10 november – Amersfoort (Lou Fellingham)
11 november – Den Helder (Lou Fellingham)

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid