Spring naar bijdragen

Er Is Meer - Sharon Kips 1000 kids droom tour


Aanbevolen berichten

De Christengemeente Roermond organiseert op 30 september een avond met medewerking van Sharon Kips in Congrescentrum het Forum in Roermond. Sharon Kips (www.sharonkips.nl) werd bekend toen ze de 1e editie van X-Factor won (2007). Sharon en haar man hebben een droom.

Ze willen 1.000 kinderen de kans op een leven zonder armoede geven. Ze schrijft “Zou het niet te gek zijn als we samen voor zoveel kinderen een levensgroot verschil kunnen uitmaken?†Op 2 september zijn ze gestart met een 1.000 kids Droomtour. Ze treden binnen 3 maanden 22 keer op in kerkdiensten en op evenementen door heel Nederland. Ze zeggen: “Ons doel is om het leven van 1.000 kwetsbare kinderen te veranderen. Dat kun jij doen door zo’n kind via Compassion te sponsoren.â€

We hebben als gemeente in Roermond de kans aangegrepen om hun uit te nodigen voor een optreden in het Forum in Roermond en wel op zondag 30 september aanvang 20.00 uur. Ons doel is dat we dit doen in het kader van de landelijke actie “Meer†(www.kerk.nl). De kinderen in Nederland hebben het in het algemeen goed, maar er is “Meer†hier op aarde als Nederland.

De avond is niet alleen bedoeld voor de gelovigen. Het is bij uitstek een gelegenheid om mensen die zoekende zijn uit te nodigen. We denken dan vooral ook aan tieners van jullie gemeente die andere tieners kunnen uitnodigen. De avond zal vooral gericht zijn op ontmoeting en de tieners gelegenheid te geven om anderen mee te nemen.

Zie ook: https://www.facebook.com/events/357923230960900/

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid