Spring naar bijdragen

Christelijke herfstvakantie


Aanbevolen berichten

Vakantiepark De Betteld te Zelhem biedt haar gasten in de herfstvakantie van vrijdag 12 tot en met vrijdag 19 oktober een vol christelijk programma voor jong en oud.  Denk aan Bijbelstudies voor jong en oud, kinderclub MEGAKIDS, workshops, motortoertocht, pannenkoekenparty, tafeltennis, film, pooltoernooi, theater en nog veel meer.
 
Jacob Keegstra geeft deze vakantieweek een aantal Bijbelstudies met als thema ´Wie is Jezus?´. Hij behandelt bijna elke dag een ander deelthema op het onderwerp. Maandag ´Zoon van God´, dinsdag ´Mensenzoon´,  woensdag ´Zoon van Abraham´, donderdag ´Zoon van David´, vrijdag ´Heer van de Gemeente´ en ´Messias van Israël´. Iedereen is van harte uitgenodigd om deze studies gratis te volgen!
 
Kinderen van 6 tot en met 12 jaar kunnen vanaf dinsdag elke morgen naar MEGAKIDS. Jongeren kunnen zich vermaken met workshop zeepkettingen maken, brandschilderen voor 18+ en workshop mozaïk. Op dinsdagavond spreekt Paul Ai uit Vietnam. Hij is voormalig voorzitter Assembles of God in Vietman.  Jan Zijlstra houdt op woensdagavond een genezingsdienst waarbij iedereen van harte is uitgenodigd.
 
De Bijbelstudies en diensten kunnen mensen gratis bezoeken. Voor andere activiteiten wordt een kleine vergoeding gevraagd. Het volledige programma kan worden gevonden op www.betteld.nl. Hier kunnen mensen ook hun vakantie boeken, of zij kunnen hiervoor bellen naar 0314-627200.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid