Spring naar bijdragen

Vrij Zijn Weekend


Aanbevolen berichten

Op 26 en 27 oktober houdt de stichting ‘Geboren om Vrij te Zijn’ opnieuw een Vrij Zijn Weekend. Het thema is ‘Leven in Gods Tegenwoordigheid’. Sprekers zijn Wilkin van de Kamp, Jan Pool, Martin Koornstra en Willem Ouweneel. Het weekend wordt gehouden op conferentiecentrum De Betteld te Zelhem (Gelderland).
 
Het Vrij Zijn Weekend dat drie keer per jaar door duizenden mensen wordt bezocht zit vol muziek, aanbidding, ontmoeting, humor, uitdagend Bijbelonderwijs en verrassingen. Deze keer wordt gesproken over de macht der gewoonte en wordt het boek Exodus besproken. Daarin staat dat Mozes gewoon was de kudde van zijn schoonvader Jetro te houden. Hij deed veertig jaar lang alles uit de macht der gewoonte. Door zelf in beweging te komen, werd hij uit die gewoonte getrokken.

Sprekers zijn Jan Pool, Wilkin van de Kamp, Martin Koornstra en Willem Ouweneel. Martin Koornstra is een humorvol spreker. Hij heeft na vijf jaar werkzaam te zijn geweest als Hoofd Jeugdwerk in de Vrije Baptistengemeente in Drachten samen met zijn vrouw Karin de stichting ‘Royal Mission’ opgericht. Daarnaast is hij een veelgevraagd spreker in jeugdkerken, jeugdevents en conferenties.
 
Verder spreekt Wilkin van de Kamp. Hij maakt onderdeel uit van het leiderschapsteam van de Duits-Nederlandse Euregio Christengemeente. Hij is schrijver van verschillende boeken, oprichter van ‘Geboren om vrij te zijn’ en houdt in binnen- en buitenland conferenties over hoe mensen hun vrijheid in Christus kunnen ontvangen.
 
Spreker Prof. dr. Willem J. Ouweneel is gepromoveerd in de biologie, de filosofie en de theologie en is als hoogleraar verbonden aan de Evangelische Theologische Faculteit (Leuven, België) en is oud-docent van de Evangelische Hogeschool en de Evangelisch Theologische Academie. Ook houdt hij preken en Bijbellezingen door het hele land en heeft hij vele boeken op zijn naam staan. 

Laatste spreker is Jan Pool uit Haarlem.  Jan is voorganger van de Shelter in Haarlem en is een zeer transparante, aanstekelijke en humorvolle spreker. Muzikale medewerking wordt dit weekend verleend door de Vrij Zijn Band.
 
Geheel gratis
De conferentie inclusief koffie, thee en lunch is geheel gratis. De samenkomsten worden gehouden op vrijdag en zaterdag om 10.00, 13.30, 15.30 en 19.30 uur. Mensen kunnen ook een enkele samenkomst bezoeken. Voor meer informatie en opgave kunnen geïnteresseerden terecht op www.geborenomvrijtezijn.nl of www.betteld.nl

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid