Spring naar bijdragen

Congres geloof en zorg


Aanbevolen berichten

Op 5 en 6 oktober vindt in Lunteren het derde congres ‘Geloof in zorg!’ plaats. Het thema van deze twee dagen is ‘Kies dan het leven!’. Lezingen worden onder andere gegeven door prof. dr. Doeke Post en Paul Lieverse, anestisioloog-pijnspecialist.

Op het congres worden christenen die op allerlei verschillende plekken in de zorgsector samengebracht. Het congres ‘Geloof in zorg!’ wil christenen die op verschillende plekken in de zorgsector werken samenbrengen. Netwerken, ontmoeting en het samen spreken over wat het betekent om als christen werkzaam te zijn in de zorg vormen deze twee dagen belangrijke elementen.

De bezoekers volgen op deze dagen meerdere lezingen en kiezen daarbij ook uit diverse interactieve workshops. De workshops gaan onder andere over leiding geven in de zorg, mantelzorg, voorkomen van burn-out en de rol van de verpleegkundige bij euthanasie en hulp bij zelfdoding. Het congres wil zorgprofessionals bemoedigen, inspireren en motiveren!

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid