Spring naar bijdragen

Flevo Festival bijna van start


Aanbevolen berichten

Nog 2 nachtjes!
Nog 2 nachtjes slapen en dan is het zover: Flevo 2012 gaat los! De opbouw is al een paar dagen in volle gang. Klik hier als je het leuk vindt om deze ontwikkelingen te volgen.
 
Zon, recreatieplas en zwembroek! 
Het kan je niet zijn ontgaan: het is zomerweer in Nederland. Hoe zomers en zonnig het de komende dagen gaat worden kun je zien via deze speciale link.  Inpakken dus dat badpak, je zonnebril en natuurlijk een flesje drinkwater dat je overal gratis bij kunt vullen.
 
Een dag of het hele festival?
Vanaf donderdagochtend 8.00 uur gaan de festivalkassa´s open. Je kunt daar zowel all-in tickets kopen als tickets voor één dag. Klik op onderstaande banner voor de kassaprijzen.
 
Sportief opkomen tegen uitsluiting
Bij de End Exclusion tent kan je dit jaar allerlei leuke sport- en spelactiviteiten beleven. Zo kan je een partijtje blindenvoetbal spelen, maar ook zitvolleybal, levend tafelvoetbal of bubble football. Op vrijdag worden tevens speciale blindenvoetbal-workshops gegeven met medewerking van Manuel Gijsbers. Voor deze workshops zijn het aantal plaatsen beperkt. Geef je daarom van te voren op via workshop@endexclusion.nl
 
Nederlands Bijbelgenootschap
De schrijver Abdelkader Benali heeft een bijzondere relatie met bijbelverhalen. Hij vindt Ruth speciaal omdat het een oerverhaal is van de migrant, geladen met een spirituele betekenis. En zijn we niet allemaal op weg naar het land van melk en honing? Bezoek deze, en andere programma’s van het Nederlands Bijbelgenootschap.
 
Neem je radio mee en zet hem op 106.3 FM
De Xnoizz- DJ’s maken 24 uur per dag live radio vanuit hun speciale studio, midden op het Flevo-terrein. Veel artiesten en bands komen in deze studio langs om te kletsen, en natuurlijk live te spelen. De radio-uitzendingen zijn te volgen via Xnoizz.nl en op en rond het festivalterrein op 106.3 fm. Donderdagavond 16 augustus presenteert Miranda van Holland live vanaf het Xnoizz Flevo Festival van 22.00 tot 01.00 uur op 3FM.
 
Win een iPad bij Open Doors!
Open Doors bouwt een uitkijktoren op Flevo! Terwijl je omhoog klimt laten we zien wat wij zien. Een wereld waarin Gods plan doorgaat te midden van vervolging. Geloof dat alles mogelijk is. In de uitkijktoren vind je een koffielounge, een ‘test-je-geloof-abseilwand’, een uniek uitzicht op je favoriete band en de kans om een iPad te winnen. Behoefte aan meer inhoud? Kom dan naar de boeiende workshops van dominee Ron van der Spoel en Tweede Kamerlid Joël Voordewind.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid