Spring naar bijdragen

Break Free Festival 2012 afgelast


Aanbevolen berichten

Wegens organisatorische omstandigheden heeft de organisatie van het Break Free Festival het moeilijke besluit moeten nemen om de editie van dit jaar, die plaats zou vinden op zaterdag 22 september, af te lasten. Gezien de financiële situatie achtte het bestuur het niet verantwoord om het evenement door te laten gaan.

In tegenstelling tot voorgaande jaren ondervond de organisatie problemen met invullen van de begroting. Plannen om dit te veranderen, en continuïteit van het evenement te waarborgen, zijn in de maak, maar bleken meer tijd te kosten om op te zetten.

Als organisatie balen we hier enorm van en zijn we nu als alternatief de mogelijkheid aan het onderzoeken om in oktober dit jaar een evenement te houden in de sporthal. Zo kunnen we dit jaar, net als voorgaande jaren, toch als kerken bij elkaar komen om God te aanbidden en elkaar te ontmoeten. Houd de website www.breakfreefestival.nl in de gaten voor meer nieuws en alle ontwikkelingen.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid