Spring naar bijdragen

Planetshakers


Aanbevolen berichten

Ze hebben zich de afgelopen jaren bewezen als één van de beste –en intense- moderne aanbiddingsbands ter wereld. En nu komen ze eindelijk naar Nederland. De Planetshakers verzorgen op 8 september een aanbiddingsavond in Aalsmeerderbrug.

Het is de eerste keer dat Planetshakers in Nederland optreedt. En dat optreden is langverwacht, want de groep uit Australië reisde het afgelopen decennium de wereld rond en bracht een indrukwekkend aantal albums uit, terwijl ze een sterk groeiende bekendheid genoten. De meest recente cd van Planetshakers, ‘Heal Our Land’, verscheen eerder dit jaar in Nederland bij Crossroad Distribution. Het is een album dat uit het hart gegrepen is. Met de nieuwe muziek draagt Planetshakers haar thuisland op aan God en roept ze gelovigen over de hele wereld op hetzelfde te doen.

Het komende optreden in Nederland vindt plaats in de Levend Evangelie Gemeente in Aalsmeerderbrug op 8 september. Een unieke kans, want deze groep reist niet zomaar de wereld rond. De liefhebbers noemen Planetshakers regelmatig in één adem met groepen als Hillsong United, als ze de muziek en missie willen omschrijven.

De groep komt voort uit de Planetshakers kerk in Australië; een levendige gemeenschap met een grote drang om hun stad en land te zien veranderen door een relatie met God. Muziek is daar een groot onderdeel van, en Planetshakers vielen al snel op in het groeiende aantal moderne worship bands. Ten eerste door hun energie en passie, maar ook door hun aanstekelijke songs. Veel liedjes van Planetshakers overtuigen van de drang om de boodschap door te geven; om niet stil te blijven zitten en het geloof handen en voeten te geven. En die boodschap klinkt luid en duidelijk, want de moderne worship van de groep kan in één optreden zowel heftig, intiem, groots en direct zijn. Het concert in Nederland zal dan ook meer zijn dan alleen muziek; het zal je opschudden!

Binnenkort volgt meer informatie over dit concert. Kaarten voor het optreden van Planetshakers op 8 september zijn verkrijgbaar via www.events4christ.nl of 0297-237171.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid