Spring naar bijdragen

School voor evangelisatie in Emmen


Aanbevolen berichten

In de afgelopen jaren hebben heeft stichting Go and Tell de School voor Evangelisatie in verschillende plaatsen in Nederland aangeboden. Vanaf september zal deze school op van start gaan in Emmen. Het doel van de trainingsschool is om te ontdekken op welke manier je een getuige kunt zijn van je geloof in je omgeving.

Een team van enthousiaste sprekers zal onderwijs over evangelisatie geven: Herman Boon, Peter Scheele, Alwin Riepma, Gordon van Veelen, Martin Koornstra en David de Vos. Zij zullen vanuit hun hart delen wat hen heeft bewogen om een getuige te zijn en bieden je nuttige handvatten voor de praktijk. Vanuit verschillende invalshoeken zal het onderwerp evangelisatie behandeld worden. Als deelnemer kun je op deze manier ontdekken op welke manier je zelf een getuige kunt zijn. Daarnaast zullen er veel praktische tips gegeven worden over hoe je effectief het evangelie kunt delen in je leefomgeving. Door persoonlijke gesprekken en georganiseerde evangelisatieacties zijn er mogelijkheden het geleerde in praktijk te brengen.

De school zal starten vanaf donderdagavond 13 september in De Marke (Statenweg 107) in Emmen. De avonden zijn van 19:30-21:30 uur en zijn toegankelijk voor alle leeftijden. De 8 avonden waaruit de school bestaat worden gehouden om de 14 dagen. De school is voor iedereen die een getuige wil zijn en voor hen die naar meer vrijmoedigheid verlangen in het delen van het evangelie. Wil je deelnemen? Dan kun je je nu nog registreren via de website van stichting Go and Tell.

Voor meer informatie en opgave zie www.goandtell.nl.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid