Spring naar bijdragen

Festival of Life


Aanbevolen berichten

EuroVision, de Internationale organisatie van Evangelist David Hathaway organiseert, in samenwerking met vele kerken en gemeenten, op vrijdag 29 juni, zaterdag 30 juni en zondag 1 juli in het Amsterdamse Olympisch Stadion, het FESTIVAL OF LIFE, “Holland Gateway to Europeâ€. Evangelist Hathaway verwacht dat Nederland en dit festival de poort zal zijn naar de rest van Europa om de blijde boodschap van het Evangelie van Jezus Christus te verkondigen.

De bediening van Hathaway kenmerkt zich door de kracht van het geloof en gaat gepaard met vele tekenen en wonderen.

Andere sprekers zijn Stanley Hofwijks en Bert de Haan.

Aan dit Festival wordt meegewerkt door een groot aantal bekende zangers en musici uit binnen en buitenland, zoals Pearl Jozefzoon, bekend van de Voice of Holland en het Nationaal Songfestival. Verder werken mee de worship teams van Maranatha Ministries, Hanne de Vries (De Betteld), Nehemia Ministries en solisten als Dwight Dissels (NL), Huw Priday (Wales/UK), Romeo Olmberg (NL), Celeste Nova (Guatemala), Muriël & Talitha Blijd (NL).

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid