Spring naar bijdragen

Kom zie… en leef in vrijheid hier


Aanbevolen berichten

Gave organiseert in samenwerking met Gospelkoor Joy en zangeres Paulina Zoetebier een uniek concert op Urk waarin asielzoekers centraal staan, en ook prominent deelnemen in de uitvoering van het concert.

In “Kom zie… en leef in vrijheid hierâ€, wordt gezongen, gesproken, gekeken en geluisterd naar wat God met de vreemdeling voor heeft. De reacties van deelnemers aan Talk to Walk komen in beeld. Gospel Recordings presenteert handige audio-hulpmiddelen om Gods boodschap in asielzoekerstalen te communiceren. Afgewisseld door deze presentaties onderstreept Paulina Zoetebier uit Emmeloord haar liefde voor de vreemdeling met aangrijpende liederen. Gospelkoor Joy uit Zeewolde (o.l.v. Ton Schimmel, muzikale begeleiding door Reinier van Hoek), door middel van liederen, teksten en spel de liefde van God voor de vreemdeling uit.

Samen met de actieve deelname van asielzoekers maakt dit het concert tot een onvergetelijke ervaring, welke Gave graag op meerder plaatsen in Nederland wil inzetten om haar opdracht met nieuw elan uit te dragen. Dit concert volgt op, de onlangs gehouden gesprekswandelingen Talk to Walk waar bekende Urkers en asielzoekers elkaar ontmoet hebben.

Gave zet zich in om de asielzoeker meer bekendheid en een onuitwisbare plaats in de harten van veel christenen te geven. Dit niet omdat Gave dat zo graag wil, maar omdat God meer dan honderd keer in de Bijbel zegt: “Heb de vreemdeling liefâ€. Gave helpt kerken en christenen om gastvrij te zijn naar de vluchteling.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid