Spring naar bijdragen

10.000 vragen RefoWeb


Aanbevolen berichten

Refoweb, een digitale ontmoetingsplek voor reformatorisch jongeren, heeft donderdag de 10.000ste vraag en antwoord online gezet. De vragenrubriek van de website voorziet in een grote behoefte, concluderen de beheerders van Refoweb donderdag.

De vragen zijn gesteld in elf jaar tijd. Voor de antwoorden zorgen inmiddels zo’n 130 deskundigen, die op vrijwillige basis hun medewerking verlenen aan Refoweb. Ze zijn afkomstig uit diverse kerken. De jongerensite trekt per jaar een half miljoen unieke bezoekers.

De vragen zijn van uiteenlopende aard. Ze gaan over geloof, psychische problemen, relaties, liefde, homoseksualiteit, kleding, doop, Avondmaal en andere onderwerpen. De nieuwste vraag op Refoweb gaat over het preken van „drie soorten mensen†binnen de Gereformeerde Gemeenten.

Lees hier een interview met oprichter Gert Janssen over de geschiedenis van Refoweb en over de vragen die via het medium gesteld zijn.

Bron: Refdag

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid