Spring naar bijdragen

Worship met Tim Hughes


Aanbevolen berichten

Worship-avond met Tim Hughes: Spirit Break Out!

De avond is onderdeel van de succesvolle Spirit Break Out tour en wil je niet missen! Deze Worship Central avond is een combinatie van concert, onderwijs en gebed onder leiding van Tim Hughes, Ramon Plakke en band. Tim Hughes is bekend van liederen als Here I Am To Worship, Beautiful One en Happy Day.

Conferentie (zaterdag 16 juni overdag)

Een inspirerend programma voor muziekteams uit allerlei kerken. Sprekers en aanbiddingsleiders zijn o.a. Kees Kraayenoord, Tim Hughes, Ramon Plakke en Nikki Fletcher. Het programma start om 10.30. De maaltijden (lunch en diner) zijn bij de prijs inbegrepen. Je dagkaart is 's avonds ook geldig voor het worship-concert. Tevens vindt de Kickoff van de Worship Central Cursus plaats, een must voor elk muziekteam!

Worship Central

Worship Central is een beweging van mensen die gericht zijn op het ontmoeten van God, het onderwijzen over aanbidding en het opbouwen van de kerk. Wat begon als een programma binnen Holy Trinity Brompton (de kerk waar de Alpha-cursus is ontstaan) is uitgegroeid tot een wereldwijde beweging van zangleiders, musici en mensen die aanbidding belangrijk vinden. Vanaf de start in 2006 hebben meer dan 100.000 mensen de events van Worship Central bezocht. Deze bijeenkomsten vinden over de hele wereld plaats. Van Hong Kong tot Nederland tot India, overal zie je hetzelfde: muziek- en aanbiddingsteams die samen komen om God te ontmoeten, praktisch onderwijs te krijgen om hun eigen kerk op te bouwen. Buiten de events om, ontmoeten deze mensen elkaar op de Worship Central website.

Worship Central Cursus

We geloven met hart en ziel dat onderwijs over muziek en aanbidding het beste kan plaats vinden in je eigen kerk. We zijn dan ook enthousiast over het feit dat we op 16 juni de Worship Central Cursus kunnen presenteren. Deze cursus is vertaald uit het Engels en aangepast aan de Nederlandse context. De Worship Central Cursus is een samenvatting van alle trainingen van de events, alle gesprekken die online plaatsvonden, de inbreng van belangrijke theologen en bergen met praktijkervaring. Uit al dit materiaal zijn zeven sessies gevormd, waar elk muziekteam in de eigen kerk mee aan de slag kan. Op 16 juni introduceren we de cursus. Zorg dat je er bij bent!

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid