Spring naar bijdragen

Casting Crowns


Aanbevolen berichten

Het jaarlijkse Himmelfahrt Festival organiseert hun festival dit jaar op twee locaties, niet alleen in zuid-Duitsland, maar dit jaar ook op vrijdag 8 juni in Bochum, op 1 uur van de Duitse grens of twee uur vanaf Utrecht. De belangrijkste artiesten zijn Casting Crowns en Newsboys.

CASTING CROWNS
Behalve een optreden op de EO-Jongerendag heeft deze band nog nooit een eigen concert in Nederland gegeven. Een groeiende groep van honderden Nederlanders gaat daarom steeds naar hun concerten in Duitsland.

Newsboys heeft door omstandigheden helaas af moeten zeggen voor het optreden met Casting Crowns. Leeland is geboekt als vervanger voor deze band.

De organisator heeft bekend gemaakt dat Casting Crowns een volledig concert zal geven, dus geen verkort festival-optreden. Honderden Nederlanders hebben al geboekt voor het concert in Bochum, op een uur over de grens. Kom je ook? Net als voorgaande jaren hopen we weer veel Nederlanders in een oranje shirt bij het concert van Casting Crowns te zien!

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid