Spring naar bijdragen

GM-Radio op Credible.nl


Aanbevolen berichten

Credible.nl en GM-Radio zetten een stap om samen christelijke muziek onder de aandacht te brengen. Beide willen Christelijke jongeren bereiken en bekend maken met verschillende artiesten. Credible biedt een uitgebreid platform hiervoor met nieuws, columns, blogs, recensies en een actief forum. GM-Radio biedt wekelijks een gevarieerde podcast, waarin voor elke muzieksmaak aanbod is. Van gospel tot hiphop en van trance tot metal. Sinds een paar weken is deze podcast te beluisteren via Credible. De concertagenda van GM-Radio verwijst naar de Credible kalender. Items die GM-Radio ontvangt worden aan de kalender van Credible toegevoegd. In de podcast van week 22 wordt aandacht besteed aan dit initiatief. 

Over Credible en GM-Radio

GM-Radio bestaat sinds 2005 en wordt wekelijks online geplaatst en uitgezonden via 10 verschillende lokale radiostations. Hiermee bereikt GM-Radio een groot publiek in Nederland, de podcast wordt wekelijks door gemiddeld 200 luisteraars gedownload. Credible.nl bestaat sinds 2004 en is in de jaren uitgegroeid tot het christelijke jongeren platform van Nederland. In het bijna 10-jarig bestaand heeft Credible ruim 11.000 geregistreerde gebruikers 26.000 topics en meer dan een miljoen posts.

Beide partijen hopen op deze wijze een groter publiek aan te spreken met Christelijke muziek.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid