Spring naar bijdragen

Worshipconcert met Parachuteband


Aanbevolen berichten

Op 10 juni zal de Parachute Band uit Nieuw Zeeland weer naar Nederland komen en een concert geven in Zeewolde! Iedereen die in 2010 geweest is weet hoe fantastische deze band is. Steengoede muziek en passie voor God gecombineerd, vulde de avond.

The Parachuteband is Nederland inmiddels een bekende. In Nieuw Zeeland en Australië zijn ze beroemd en trekken volle zalen en zelfs stadions. Hun stijl lijkt op Hillsong United, en kenmerkt zich door snelle rocknummers afgewisseld met intieme worship. Het is te omschrijven als pop/rock muziek en wordt soms vergeleken met Coldplay, Keane en Tom Helsen.

De Parachuteband heeft verschillende albums gemaakt en op de nieuwste CD van de band, 'Matins : Vespers', hebben ze weer een waanzinnige move gemaakt in hun thema en muzikale style. Het belooft weer een fantastische avond te worden in Zeewolde. Dit wil je niet missen!

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid