Spring naar bijdragen

David Sörensen conferentie 'Sound of Heaven'


Aanbevolen berichten

Schrijver en spreker David Sörensen organiseert van 20 tot en met 22 april een conferentie met als thema ´Sound of Heaven´. ,,We willen dit weekend geen menselijk programma volgen, maar door God Zelf geleid worden,´´ aldus de organisator. De conferentie wordt gehouden op conferentiecentrum De Betteld te Zelhem.

Volgens Sörensen is de Heilige Geest de gids die christenen bij de hand neemt en hen leert wat het is om in die hogere gebieden met Jezus en de Vader te leven in Zijn heerlijkheid. ,,Het zal dus niet zijn zoals een standaard charismatische bijeenkomst met liedjes, preek, gebed, maar we willen zien hoe God het leidt. Op die manier kan de hemel op aarde werkzaam worden. Anders praten we alleen maar over God, maar God wil echt sterk in ons midden zijn, en mensen veranderen door zijn liefde en kracht.' ´´

Er zullen het weekend drie samenkomsten zijn zodat mensen in alle rust en met al hun energie zonder enige tijdsdruk kunnen ontdekken wat God wil doen in deze tijden. De eerste begint op vrijdagavond.

Geïnteresseerden kunnen over dit weekend meer lezen op www.soundofheaven.info of op www.betteld.nl. Ook kunnen ze zich daar voor dit weekend opgeven. De conferentie is verder gratis. Wel wordt er € 10,00 inschrijfkosten gevraagd.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid