Spring naar bijdragen

Groot Nieuws Radio heeft veel vrienden


Aanbevolen berichten

 
Vandaag heeft Groot Nieuws Radio in het programma Sandwich zijn 10.000e vriend welkom geheten. De nieuwe donateur kreeg een trendy dames- en herenfiets cadeau.
 
Groot Nieuws Radio ontwikkelt zich positief. De laatste drie maanden kwamen er maar liefst 1200 nieuwe donateurs bij. Volgens directeur Nico Schipper is de groei een gevolg van flinke investering in radio en marketing: ,,Dat was nodig, want het financieel draagvlak van ons radiostation moet verbreed en versterkt worden. Daarom investeren we in de kwaliteit van onze huidige programma's en zoeken we in nieuwe programma's zoveel als maar mogelijk is aansluiting bij de wensen van luisteraars. Intussen blijft Groot Nieuws Radio herkenbaar als een uitgesproken christelijke zender met veel Nederlandstalige gospelmuziek. Wij maken mooie radio en dat waarderen de luisteraars, dat blijkt".
 
Schipper is dankbaar voor het resultaat, maar kijkt ook vooruit: ,,We zijn er nog niet. Van de pakweg 400.000 luisteraars zijn er nog steeds een heleboel niet aangesloten bij de vriendenkring van dit unieke station, dat zonder de beperkingen van Hilversumse regeltjes 7 dagen per week en 24 uur per dag het evangelie uitdraagt. Daar gaan we in het komende jaar achteraan."

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid