Spring naar bijdragen

App helpt in veertigdagentijd


Aanbevolen berichten

Vanaf woensdag is het de zogeheten Veertigdagentijd. Een speciale app moet helpen om hier dagelijks bij stil te staan: de app stuurt vanaf vandaag iedere dag een meditatie naar de iPhone, iPad of iPod waarop de app is geïnstalleerd.

De meditaties van de app zijn geschreven door Rolf Robbe en gaan over een bijbels persoon die Jezus ontmoette onderweg naar het kruis.

De app is uitgegeven door uitgeverij Boekencentrum. De uitgeverij besteedt dit jaar veel aandacht aan de Veertigdagentijd. Dat gebeurt, naast de app, met een speciale Veertigdagencampagne op de weblog Theoblogie. Ook is er een speciale uitgave voor jongeren: Make a difference 2012: Actief naar Pasen. Met deze uitingen wil Boekencentrum lezers en bezoekers inspireren in deze tijd van bezinning en zo met elkaar toeleven naar het feest van Pasen.

Sinds woensdag kunnen geïnteresseerden naar www.boekencentrum.nl of naar www.theoblogie.nl en klik op de button/tab Veertigdagencampagne. Via RSS kunt je je op de campagne abonneren.

Bron: CV-koers

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid