Spring naar bijdragen

EO concert: Symphony of life


Aanbevolen berichten

Martin Smith, de voormalig leadzanger van de christelijke rockband Delirious?, komt op 21 april naar Nederland voor het jubileumconcert van de EO: Symphony of Life. Met hem staan ook Pearl Jozefzoon en Kees Kraayenoord in het voorprogramma. Met z'n drieën beloven ze een spetterend begin van de avond te verzorgen. Net als de hoofdact, Michael W. Smith, worden ook zij begeleid door de 56 strijkers, blazers en percussionisten van L'Orchestra Particolare.

Symphony of Life begint met een spetterend voorprogramma. Martin Smith (Delirious?) staat samen met Pearl Jozefzoon en Kees Kraayenoord in het voorprogramma. Net als de hoofdact, Michael W. Smith, worden ook zij begeleid door de 56 strijkers, blazers en percussionisten van L'Orchestra Particolare. Michael W. Smith vormt het hoofdprogramma samen met L'Orchestra Particolare. Michael zingt zijn bekende hits en aanbiddingsliederen en speelt een aantal prachtige muzikale stukken van zijn nieuwe cd.

 

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid