Spring naar bijdragen

Soul Survivor viert jubileum


Aanbevolen berichten

Jongerenbeweging Soul Survivor organiseert van 28 april – 2 mei 2012 het vijftiende Soul Survivor festival voor (christelijke) jongeren en hun jeugdleiders. Een jubileum dat gevierd gaat worden op Strand Nulde.

Jubileum
Soul Survivor ziet vol enthousiasme uit naar het festival. “We zijn erg blij en dankbaar dat we dit festival voor de vijftiende keer mogen organiseren. We kijken terug op bijzondere jaren en kijken vol verwachting uit naar de toekomst. Het is ons doel om samen Jezus te ontmoeten,†aldus Lambert Dekkers, voorzitter van Soul Survivor. Sinds dit jaar is ‘Samen Jezus ontmoeten’ de nieuwe slogan van Soul Survivor.

Samen Jezus ontmoeten
De jongerenbeweging wil tijdens het festival inhoudelijk ingaan op haar nieuwe slogan. “We hebben geleerd dat levens blijvend veranderen als je samen Jezus ontmoet. Het is ons doel om Zijn stem te verstaan en Zijn richting te zoeken in onze bijeenkomsten, in ons leiderschap en in ons leven. De Heilige Geest geven we bewust ruimte in de diensten om Hem spontaan te laten spreken en ons te laten leiden,†aldus Dekkers. Soul Survivor wil ook een ontmoeting aangaan met de wereld om hen heen. Dekkers: “We willen niet wegvluchten in een christelijke subcultuur. We geloven dat aanbidding, evangelisatie en gerechtigheid hand in hand gaan en beseffen dat wij – door onze woorden en daden – een levende afspiegeling kunnen zijn van God in onze wereld.â€

Korting
Soul Survivor moedigt jongeren aan om zich zo snel mogelijk op te geven. Jongeren die zich voor 15 januari aanmelden, maken gebruik van een fikse korting. Verder biedt de organisatie net als eerdere jaren groepskorting aan. De organisatie wil jeugdleiders en –groepen stimuleren om met elkaar naar het festival te komen. Zo kunnen zij na afloop van het festival met elkaar doorpraten over wat ze hebben gezien en meegemaakt. Voor jeugdleiders is er tijdens het festival op maandag 30 april een speciaal programma.

Festival
Tijdens het festival is er een afwisselend programma. Er zijn sprekers uit binnen- en buitenland, er is volop ruimte voor aanbidding en gebed. Sportactiviteiten, bandjes, loungeplekken en veel gezelligheid mogen daarnaast niet ontbreken. De jongeren brengen het festival door in tentjes op het terrein zelf.

Voor meer informatie en opgave, kijk op www.soulsurvivor.nl.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid