Spring naar bijdragen

Wonder van het Kruis conferentie


Aanbevolen berichten

Wilkin van de Kamp organiseert deze Pasen opnieuw een conferentie ´Het wonder van het Kruis´. Tijdens deze dagen wordt gesproken over de laatste achttien uur voor Jezus´ dood. 
Wilkin van de Kamp: ''Ik ben dankbaar dat we na vier jaar opnieuw deze indrukwekkende conferentie in Nederland kunnen houden. Het gelijknamige boek heeft een enorme vlucht genomen, wie had dit kunnen denken? Ik zie er naar uit om juist weer met Pasen stil te staan bij de zeven wonderen van het kruis. Om samen te zien hoe God de regie van Golgotha volledig in handen had. Tijdens de laatste achttien uur vond geen enkele actie per ongeluk plaats. Het waren stuk voor stuk profetische handelingen, honderden jaren daarvoor voorspeld, door God gewild en ingegeven, uitgevoerd door zondige Romeinse soldaten. Met deze profetische handelingen wilde de grote Regisseur ons duidelijk maken wat het wonder van het kruis voor ons betekent."
Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid