Spring naar bijdragen

Willibrord op app


Aanbevolen berichten

De 'katholieke Willibrordvertaling' (1995) is sinds deze week beschikbaar als app, een klein computerprogramma voor smartphones. De Bijbelapplicatie is geschikt voor iPhone en iPad. Daarmee zijn nu alle belangrijke Nederlandse Bijbelvertalingen als app te koop. Een maand terug werden ‘De Nieuwe Bijbelvertaling’ en de ‘Groot Nieuws Bijbel’ als Bijbelapplicatie beschikbaar gesteld. De ontwikkeling van de Bijbelapplicaties is mogelijk dankzij de samenwerking van de Nederlandse uitgever Jongbloed BV met het Deense grafisch ontwerpbureau 2Krogh. De design en de functionaliteit zijn volledig afgestemd op de grootte van het scherm en de manier van werken met het apparaat.

De toepassing vergroot de mogelijkheden van de gebruiker om te lezen, te zoeken en te studeren in de Bijbel. Geselecteerde andere Bijbelvertalingen (ndr. momenteel nog de Nederlandstalige, maar weldra ook de originele teksten in het Hebreeuws en het Grieks) lopen direct mee zodat vergelijken gemakkelijk is. Bovendien wordt de mogelijkheid geboden om zes vertalingen tegelijk te lezen en te zoeken. Tevens is het mogelijk om aantekeningen bij de tekst te maken.

Bron: Kerknet

Meer info: http://www.uitgeversgroepjongbloed.nl/nl/nieuws/6171/de-bijbel-op-pomegr...

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid