Spring naar bijdragen

Dichter bij Jezus


Aanbevolen berichten

"Het is het Sonja Bakker boek onder de theologische boeken!" Dit was een van de eerste reacties op het nieuwste boek van David de Vos. Weer een ander zei: "Dit boek is in dezelfde ‘flow’ geschreven als waarin David spreekt. Ik ben er daarom ook van overtuigd dat het velen zal aanspreken: jong en oud, evangelisch, katholiek, gereformeerd en alles wat daar tussenin zit. Omdat het gaat over de kern van het evangelie. Die kern is een persoon en zijn naam is Jezus."

Jezus is de meest intrigerende persoon uit onze geschiedenis. De man zonder zonde. De man die de dood overwon. De man die de weg naar God de Vader weer vrijmaakte. Zijn leven is een grote inspiratiebron voor ons. In dit boek vind je veertig verschillende ‘eyeopeners’ die enkel en alleen over Jezus gaan. Het boek is opgedeeld in veertig hoofdstukken. Je kunt het boek als geheel lezen, maar je kunt er ook voor kiezen om je elke dag op één stukje te richten. Al biddend en mediterend word je in staat gesteld om dichter tot het hart van Jezus te komen. "Mijn wens is dat je hem zult zien zoals je hem nooit eerder hebt gezien", aldus David de Vos.

De eenvoud die David in zijn prediking gebruikt schittert door zijn laatste boek heen. Hij roept de lezers op hun focus te verplaatsen van bijzaken naar de zoon van God: Jezus Christus!

Meer informatie over het werk van David de Vos kunt u vinden op: www.goandtell.nl

Boekgegevens:
Dichter bij Jezus
David de Vos, 2011
Uitgeverij: Stichting Go and Tell
ISBN: 978-90-79807-07-9
Prijs: €14,95

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid