Spring naar bijdragen

Overgang naar Facebook (1 april)


Aanbevolen berichten

Beste Crediblers,

[preview]Sinds 12 maart is Credible over gegaan op PHPBB3. In een eerdere aankondiging was hier al negatief door gebruikers op gereageerd. Nu we een maand verder zijn en een evaluatie hebben gehouden[/preview] aan de hand van ervaringen en gebruikers input is er besloten om vanaf 1 mei in zijn geheel over te gaan op Facebook, dit naar aanleiding van feedback over PHPBB en hoe Credible er nu uit ziet. Credible streeft ernaar om te luisteren naar feedback van de users, iets wat je de laatste tijd niet zal zijn ontgaan.

In de feedback van gebruikers kwam sterk naar voren dat de donkere achtergrond op het forum niet heel erg gewaardeerd wordt. Vergelijkingen alszijnde aanhanger van het duister werden gemaakt door gebruikers. Aangezien Credible graag geassocieerd wil worden met het Licht van Christus heeft ons dit besluit doen ingeven.

Tot het einde van april zal de Facebook pagina openbaar zijn, daarna alleen zichtbaar voor hen die "like" hebben aangeklikt. Ga dus vandaag nog naar de Facebook pagina van Credible om ook na het einde van April mee te kunnen discussiëren over interessante onderwerpen als bijvoorbeeld Exorcisme. Het forum zal midden April offline worden gehaald en wordt als backup gehouden mocht het Facebook idee wat minder goed uitwerken dan gehoopt.

We hopen op een fijne tijd met leerzame discussies!

Groeten,

Credible.nl Crew

Reageer hier!

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid