Spring naar bijdragen

Credible.nl verlaat AT platform


Aanbevolen berichten

[preview]Op 12 maart gaat Credible, als laatste, het AT-software platform verlaten. We gaan op die dag over naar PHPBB3. Alle postings worden meegenomen naar het nieuwe platform en ook je profiel en wachtwoord nemen we mee.[/preview]

Met de overgang naar PHPBB3 zal Credible ook een nieuwe jas krijgen. IkbenIvo heeft voor ons weer een mooi ontwerp gemaakt en de afgelopen periode is er door diverse mensen hard gewerkt om deze jas te maken voor PHPBB3.

Rond 12 maart zullen we nog een topic openen met daarin tijden vanaf wanneer het forum off-line zal gaan. We schatten nu in dat het de hele zaterdag middag zal zijn, maar dat laten we nog weten. Na de overgang zal ik een topic openen met meer tekst en uitleg van PHPBB en BB-codes die we daarin beschikbaar hebben gemaakt.

Daarnaast zal er ook nog een aankondiging de wereld in gestuurd worden, maar daarvan zullen jullie na het weekeinde van 12 maart meer over horen.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid