Spring naar bijdragen

Roald & Band organiseren benefiet concert voor Haiti


Aanbevolen berichten

"Zijn we 1,5 jaar na de ramp Haiti alweer vergeten..?."

- Kansen voor Haïti: benefietconcert voor Haïti zaterdag 10 september -

De muzikanten van Roald & Band en Sono Music vinden dat Haïti ook op lange termijn onze aandacht en steun verdient. Een van de bandleden bezocht in december 2010 Haïti en zag niet alleen de ellende maar ook de kansen om jonge mensen te ondersteunen bij hun door de ramp afgebroken studie.

Een aardbeving in Japan, een hongersnood in de Hoorn van Afrika. Dagelijks worden we via de media bepaald bij het menselijk leed van miljoenen mensen. Zijn we 1,5 na de ramp Haiti alweer vergeten? Op 12 januari 2010 werd het straatarme Haïti getroffen door een aardbeving. Honderdduizenden mensen zijn nog steeds dakloos. Een cholera epidemie raast nog steeds door delen van het land.

Op 10 september organiseert Roald & Band en Sono Music een benefietconcert. Vanuit het centrum in Utrecht willen de jongeren een bijdrage leveren om de vaak helse omstandigheden voor hun Haitiaanse leeftijdsgenoten te verbeteren. Uw bijdrage komt ten goede aan projecten die door USFCH en stichting Hart voor Haiti zijn opgezet.

wat: Benefietconcert

door: Roald & Band en Sono Music; gospel, Rock, popmuziek.

wanneer: zaterdag 10 september

aanvang: 20.00 uur

waar: Boothstraat 7, Utrecht

kaarten: 3 euro te bestellen via roald.tv

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid