Spring naar bijdragen

Projecten Athletes in Action van start


Aanbevolen berichten

Vanaf 4 juli 2011 gaan de sport- en evangelisatieprojecten van Athletes in Action voor deze zomer van start. In twee periodes trekken jongeren, in samenwerking met een lokale kerk, steden in Nederland, Europa, Israël en Oeganda in om door sport relaties aan te knopen met jongeren en van hun geloof te vertellen. Ruim tachtig jongeren zullen meedoen aan HeartBeat Europe: sportweken in de grote steden van Europa. Nederland is het doel van bijna vierhonderd jongeren. Een aantal Oost-Europese sporters zullen de teams in Nederland komen versterken. Voor mensen die op de hoogte willen blijven van wat er deze zomer gebeurt heeft de organisatie een speciale internetpagina gemaakt: Athletes in Action zomer 2011.

Athletes in Action (AIA) is een onderdeel van Stichting Agapè Nederland. Agapè heeft zich ten doel gesteld dat iedereen in Nederland iemand kent die Jezus volgt. AIA zet zich hiervoor in binnen- en buitenland in door sport te gebruiken als een middel om relaties te leggen. Wereldwijd werken meer dan 27.000 mensen voor Agapè, in meer dan 150 landen.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid