Spring naar bijdragen

Veertigduizend rk-jongeren naar Dusseldorf


Aanbevolen berichten

Vijfhonderd Nederlandse rooms-katholieke jongeren gaan overmorgen naar de Duitse stad Düsseldorf voor een ontmoeting met veertigduizend leeftijdgenoten uit heel Europa. De massale bijeenkomst in de Esprit Arena is georganiseerd door de Neocatechumenale Weg.

Europese jongeren

Het jongerenevenement vindt plaats ter voorbereiding op de Wereldjongerendagen, die in augustus in Madrid plaatsvinden. De oprichters van de Neocatechumenale Weg, Francisco ‘Kiko’ Argüello en Carmen Hernández, zullen samen met de Italiaanse priester Mario Pezzi aanwezig zijn op de manifestatie. Kardinaal Joachim Meisner, de aartsbisschop van Keulen, draagt tijdens de ontmoeting de mis op.

Evangeliseren

Onderweg naar Düsseldorf doet een groep van driehonderd Nederlandse in het Duitse Aken een stadsmissie om te evangeliseren en om andere jongeren uit te nodigen om deel te nemen aan de Wereldjongerendagen.

Bron: katholieknederland.nl

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid