Spring naar bijdragen

Sociale Evenementen Agenda: Friend of Jesus


Aanbevolen berichten

Op maandag 9 mei beleeft Nederland een primeur, de eerste sociale evenementen agenda voor Christelijk Nederland is online gegaan en is te vinden op de site van Friend of Jesus.

Friend of Jesus is een Christelijk sociaal netwerk voor alle Nederlandstalige Christenen en biedt sinds kort ook een Engelstalige versie aan.

De evenementen agenda is als onderdeel verwerkt in Friend of Jesus, op de evenementen homepage vind je een overzicht met alle aankomende evenementen en kunnen de leden (nadat ze zijn ingelogd) aangeven dat ze naar een evenement gaan, of aangeven dat ze het evenement leuk vinden.

Elk evenement heeft een eigen pagina met hierop informatie over het evenement, maar de leden kunnen ook foto’s plaatsen, discussies starten, en zien wie er nog meer naar het evenement gaan.

Er is geen account nodig om de evenementen agenda te bekijken.

Bron en meer informatie: Friend of Jesus

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid