Spring naar bijdragen

Soul Survivor live cd maakt plaats voor studioalbum


Aanbevolen berichten

[preview]HARDERWIJK – Jongerenorganisatie Soul Survivor brengt tijdens het komende festival haar tweede studioalbum uit. Het eerste, met de titel Dieper, verscheen zeven jaar geleden.[/preview]

De afgelopen jaren bracht Soul Survivor steeds een live album uit. De nummers werden opgenomen tijdens het jaarlijkse meifestival op Strand Nulde.

Jonge, talentvolle schrijvers

In 2004 bracht Soul Survivor het studioalbum Dieper uit, met daarop Nederlandstalige aanbidding. Deze liedjes worden inmiddels door heel Nederland gezongen. “We willen jonge schrijvers blijven aanmoedigen en helpen hun liederen te verspreiden. Daarom brengen we ‘Niet van hier’ uit. Een CD vol met Nederlandstalige nummers geschreven door jonge, talentvolle schrijvers.†aldus de organisatie. De schrijvers bestaan uit bekende namen als Ramon Plakke, Roeland Smith en Sergej Visser en nieuw talent, zoals Johan Jeras, Simon Hulshoff, Jedi Noordegraaf, Jelle Sijtsma en Matthijs Varwijk. Er staan 13 nummers op de cd.

Soul Survivor

Soul Survivor is een organisatie voor en door jongeren. Soul Survivor organiseert evenementen, trainingen en conferenties. Daarnaast geeft zij diverse materialen - waaronder deze cd - uit. Dit alles is ter ondersteuning van de visie: jongeren helpen om vanuit hun geloof een positieve inbreng in hun omgeving te hebben. Het jaarlijkse festival wordt georganiseerd voor jongeren (en jeugdleiders) die meer van God willen zien en ervaren in hun leven. Naast de celebrations zijn er diverse seminars en action & fun events. ’s Avonds treden er bandjes op in de cafés op het festivalterrein.

Cd informatie

Niet van Hier is een uitgave van Soul Survivor en Highway Music. De cd is nu al te bestellen via Soul Survivor, vanaf volgende week is Niet van Hier te koop in de evangelische boekwinkel en binnenkort ook via iTunes. Het album kost €17,95 (excl. verzendkosten). Meer informatie is te vinden op Soul Survivor en via Niet van Hier zijn de audio samples te beluisteren.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid