Spring naar bijdragen

Vier Pasen in Ahoy!


Aanbevolen berichten

[preview]24 April 2011 vindt tijdens een Paasspecial het grootste Gospel festival van Zuid-Holland plaats. Samen met jou willen we tijdens dit festival het feest van Pasen vieren en genieten van de muzikale optredens, het samenzijn en God eren en prijzen![/preview]

Dus of je houdt van Hiphop, aanbidding, Black gospel, Reggae, Rap of Rock, dan kan je er hier geen genoeg van krijgen! Naast de muziek op verschillende podia zijn er ook andere activiteiten, zoals drama en workshops. Aanmelden voor de workshops: 'rappen' (door de rapgroep Damascus), 'worship' (door Renate Hazel vanuit het Integrity Worship Institute Nederland) en 'hiphop dance' (door Kleinkunstig) kan via ipraise.nl. Dus koop een ticket en schrijf je in voor een gave workshop.

De dag zal worden geleid door de bekende spreker Gert Visscher. Het festival wordt vanaf 23 uur afgesloten met een mega afterparty met de bekende DJ's: Kubiks en Foxx.

Koop je ticket snel, vul de prijsvraag in op de website en win ......

een meet & greet met Pearl, Anthony Evans of Trinity!!

ACTIE groepskorting: Vanaf maandag 21/3 start de actie... "bij meerdere tickets 1 gratis". Check snel www.ipraise.nl

ACTIE goed doel: Meld van 23 maart tot 5 april een goed doel aan op www.ipraise.nl/tickets .

Na 5 april kan je een voorkeurs stem geven naar wie 10% van de winst van iPraise Events/Easter Gospel Festival 2011 gaat.

Iedereen is van harte welkom!

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid