Spring naar bijdragen

Crossroad Diner 16 april


Aanbevolen berichten

[preview]Stichting Crossroad Hoeksche Waard organiseert op zaterdagavond 16 april a.s. het Crossroad Diner. Tijdens deze culinaire avond is iedereen van harte welkom om te genieten van een heerlijk 4-gangen diner en elkaar te ontmoeten.[/preview] Bovendien 'sponsoren' de gasten met dit gezellige avondje uit het evangelisatieweekend Crossroad op 17 en 18 september aanstaande. De opbrengst van de avond komt namelijk geheel ten goede van het evenement.

De kaartverkoop gaat vandaag van start. Kaarten voor deze avond kosten € 15,00 per stuk (incl. eerste drankje) en zijn tot 9 april a.s. te verkrijgen via wendy.remijnse at crossroadhw punt nl of esther.jonas at crossroadhw punt nl.

Meer informatie over het diner: www.crossroadhw.nl.

Stichting Crossroad Hoeksche Waard is een organisatie die zich richt op het verspreiden van het evangelie van Jezus Christus in de Hoeksche Waard. Dit door jaarlijks een evenement te organiseren onder de naam ‘Crossroad’. Een evenement waar kinderen, jongeren en volwassenen op uiteenlopende manieren kennis kunnen maken met het christelijke geloof.

Diverse kerkelijke gemeenten uit de Hoeksche Waard ondersteunen Stichting Crossroad Hoeksche Waard. Voor het eerst werken verschillende kerken uit de Hoeksche Waard en Stichting Crossroad Hoeksche Waard samen om het evangelisatieweekend Crossroad 2011 te organiseren. Hierdoor zijn verschillen in inzicht geen reden tot verdeeldheid, maar juist een verrijking en aansporing om samen te werken.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid