Spring naar bijdragen

Bijzondere gasten bij Katholieke Jongerendag Den Bosch


Aanbevolen berichten

Op de Katholieke Jongerendag (KJD), die zondag in Den Bosch wordt gehouden, zijn de ouders van een recent zaligverklaard Italiaans meisje aanwezig. Dat heeft het bisdom Den Bosch bekendgemaakt.

De ouders van Chiara Badano, die zes weken geleden door de Rooms-Katholieke Kerk zalig werd verklaard, vertellen daar over het leven van hun dochter. Badano stierf in 1990 op 18-jarige leeftijd aan botkanker en werd op 25 september van dit jaar zaligverklaard.

Het is zondag de zesde editie van de KJD, met dit jaar als thema 'focus'. Tijdens de jongerendag bespreken jongeren onder meer hun levensvragen. Ook zijn er sprekers, een cabaretier en er is een band uit Duitsland. Tussen de middag is er een zogeheten tweetup, een bijeenkomst voor actieve twitteraars. De Jongerendag wordt afgerond met een eucharistieviering.

Bron: ANP

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid