Spring naar bijdragen

Tiende DVN-dag in Spakenburg begonnen


Aanbevolen berichten

[preview]SPAKENBURG – In Spakenburg is maandag op sportpark de Westmaat de tiende DVN-dag van start gegaan. Het thema van de dag is dit keer ‘Samen’.[/preview]

De band van Psalmen voor Nu gaf een optreden op het hoofdpodium. Om elf uur werd er op verschillende punten op het terrein van sportpark de Westmaat gebeden voor het werk van het vrijgemaakt-gereformeerde instituut voor zending, hulpverlening en training.

Programma

Op het programma staan nog diverse optredens en sprekers. Zo treedt Jan van der Plas op en laat Kees Kraayenoord van zich horen. Als sprekers zijn Kees Haak, Joseph M.Mutei en Gerrit den Broeder uitgenodigd.

Verder kunnen de geïnteresseerden die naar Spakenburg komen, kennismaken met de verschillende landen waar De Verre Naasten actief is, zoals Papua, India, Brazilië en Benin. Er is een speciaal programma voor kinderen. Voor jongeren heeft I4U, de jongerentak van DVN van alles op poten gezet. Zo is er muziek en zijn er workshops. Ook wordt er een voetbaltoernooi gehouden.

De organisatie verwacht ruim tienduizend bezoekers. Twee jaar geleden kwamen er vijfduizend mensen op het evenement af.

Na afloop van het officiële programma van de DVN-dag is er een avondconcert met optredens van Kees Kraayenoord en Hillsong Londen.

Via www.luisterpost.nl kan de DVN-dag ook gevolgd worden.

bron: nd

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid