Spring naar bijdragen

Ark Mission stuurt opnieuw kerstkaarten


Aanbevolen berichten

De christelijke organisatie Ark Mission organiseert dit jaar voor de derde keer een kaartenactie voor gedetineerden. "Voor wie in de bajes zit en bijna nooit post krijgt, is dat heel bijzonder".

Vorig jaar verzamelde Ark Mission maar liefst 8800 kaarten en tekeningen. "Ook dit jaar rekenen we op zo’n hoog aantal". Daarvoor roept de organisatie iedereen op een kaart met een kerstgroet in te leveren. Ark Mission zal die dan verspreiden onder gedetineerden.

De aandacht voor mensen in de gevangenis is belangrijk voor Ark Mission. Naast de kerstgroet verspreidt zij in de gevangenissen jaarlijks de 'bajesbijbel'; een speciaal dagboek voor gevangenen.

Ark Mission stelt zich al doel de Bijbel te verspreiden. Zij is de voortzetting van de Vereniging tot Verspreiding der Heilige Schrift/Bijbel Kiosk Vereniging.

Meedoen? Hier vind je meer informatie.

Bron: IKON

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid